Premi a millor Tesi Doctoral de la UdL realitzada per una dona - AP!LLEIDA(XV edició)

Descarregar Pdf

L'associació professional d'empresàries de Lleida (Ap! Lleida) celebra la XVª Edició dels Premis AP!Lleida amb l'objectiu de reconèixer l'èxit de les dones com a empresàries, directives o professionals en diferents àmbits com la cultura, l'art, l'esport, la comunicació i l'emprenedoria. Entre les diferents categories guardonades destaca la del premi a MILLOR TREBALL D'INVESTIGACIÓ O TESI DOCTORAL DE L'ANY A LA UNIVERSITAT DE LLEIDA.

Aquest premi agafa especial rellevància, ja que ha estat atorgat a una membre del nostre grup GESEC i membre de la Càtedra ASISA, la Dra. Carolina Climent, amb la tesi doctoral "Conceptualization of poor sleep quality in the context of fibromyalgia: from patient experience to management" (Conceptualització de la mala qualitat del son en el context de la fibromiàlgia: de l'experiència del pacient a la gestió).

L'entrega dels premis es realitzarà el dia 19 d'octubre de 2023 a la Seu Vella de Lleida, a partir de les 20.30 hores. No dubteu en inscriure-us i acompanyar-la en aquest mes que merescut premi. La nostra enhorabona.